Te invit sa fii in fiecare zi altfel purtand accesorii care sa iti reprezinte personalitatea. Poarta culorile si combinatiile tale preferate! Comanda prin e-mail la: mums.handmade@gmail.com
RSS

Flori pentru fete frumoase

E o vorba care spune ca: "cu o floare nu se face primăvară!" Eu sunt împotriva acestei zicale şi cred ca o floare aduce intotdeauna senzaţii de fericire semnificând puritatea, tandreţea, fineţea, căldura şi dragostea. Florile de asemenea marchează toată viaţa: botezul, coroniţa din clasă întâi, mărţişorul, primul buchet de la primul iubit, nunta! Florile sunt mereu prezente in toate acest momente, si putem sa le avem mereu langa noi, pentru a ne face sa ne simtim feminine, iubite, admirate, diafane...

Mums va da posibilitatea sa apreciati zilnic puterea feminina si colorata a florilor, putand sa va alegeti prosele florale care vi se potrivesc. In felul asta, puteti sa simtit ca e primavara oricand! Toate brosele sunt din material textil si pot fi foarte usor accesorizate cu orice vestimentatie. Brosele florale s-au purtat de sute de ani, dar niciodata nu si-au pierdut feminitatea. Nu vad rostul inventarii unor brose "ciudate" - clasicul e mereu la moda! Toate brosele Mums sunt unicat, dar pot fi reproduse asemanator la cerere, sau croite pe gustul vostru.

Este mereu primăvară, este mereu timpul pentru culori şi veselie! Poartă accesorii mari, colorate, care să-ţi schimbe total ţinută. Poartă broşe în piept, pe genţi, pe o eşarfa la gât şi fii altfel decât restul!

Te incurajez să fii unică şi să-ţi personalizezi vestimentatia. Poţi să-ţi alegi orice culoare, formă, model pentru brosele tale.

Cum sa porti o brosa pentru o altfel de tinuta vestimentara?

Indrazneste sa fii altfel sis a iti scoti orice tinuta din banal. Mums va recomanda brose handmade cu care sa va accesorizati orice haine pentru a va scoate in evidenta personalitatea!
Alegeti brosele mici sau mari. In timp ce florile sau altfel de modele pot fi purtate pe partea stanga, la 10-15 cm sub umar sau pe rever, brosele massive si impunatoare pot servi ca legatura a gulerului.
In cazul in care bluza ta prezinta nasturi, brosa ar trebui pusa la 5-7 cm distanta de umar. Se pot aplica brose pe o geanta veche pt. un plus de glam, sau pe niste pantofi sobri prin aplicarea a 2 brose identice finute.
Prinse pe un elastic de par brosele sigur vor atrage atentia asupra parului tau. Un efect deosebit este prinderea de un coc lejer, cu o brosa in dreptul acestuia, ceea ce va arata foarte chic.
Se pot impodobi si jeans-ii prin aplicarea a 3 brose pe verticala sau se poate schimba gulerul bluzei prin brose dispuse ca un colier, deasemenea se pot purta si ca medalion.
O brosa prinsa in talie da un look extravagant daca e prinsa pe o rochie a carui model ii permite.

Designeri internaţionali au ales brosa pentru a completa ţinute cu extravagaţe victoriene, iar trendul a intrat şi în România. Creatori de modă in present nu concep o linie vestimentară fără să adauge hainelor o camee sau broşă.

Broşele dau un parfum de epocă sau classy ţinutelor şi, prin urmare, un aer misterios celor ce le poartă.

Gasiti brosele care vi se potrivesc in magazinul Mums - http://www.breslo.ro/shop/mums